4ª Xornada. 3ª Rexional; Candelaria – S.D. Castroverde

2007
09.30

Primeira victoria a domicilio do castroverde nesta tempada(2-3), que nos da a terceira victoria en 4 partidos, (primeira a domicilio). Hai que ter en conta, que a única derrota foi co potente San ciprián, que aínda non perdeu. Para a próxima xornada, toca descanso, e boa ocasion para unha cea, que xa e san pailán. O próximo partido será contra o cazás.

Xa por fin a crónica do retroceso:

Candelaria, 2

Castroverde, 3

Candelaria: Suso; Lito, Canoura, Marcos, Desi, Martín, Ángel, Irimia, Basi, Johnny y Roberto. También jugaron Villarquide, Juanrri, Laure y Julián.

Castroverde: 1 – Javier; 2 – Ivan, 3 – Pablo, 4 – José, 5 – Javier II, 6 – Ríchard, 7 – Albino, 8 – Toño, 9 – Juan, 10 – Ángel y 11 – Rafa. También jugaron 12 – Raúl, que saiu por Rafa e 13 – Óscar, que saiu por Juán.

Goles: Basi y Johnny marcaron para los locales; José y Albino (2) anotaron para los visitantes.

Árbitro: Hernández Mouzo. Incidencias: Partido celebrado en el campo de A Granda.

M.V.G. RÚA (CERVO)El Candaleria no supo aprovechar su ventaja de 2-1 al descanso a pesar de que el cuadro visitante jugaba con un hombre menos. Lito y Ángel (locales); Javier y Albino (visitantes)fueron los destacados.

Empezou marcando o castroverde, e dominando no campo, cun candelaria replegado. Nunha saida e con 0-1, o árbitro inventase un penalty que ninguén viu, o xugador número 6, richard, protesta a acción airadamente, e é explusado, a pesar de non querer abandonar o campo. Con un xugador menos, e a coa pena máxima chega o empate. O pouco o 2 -1, co que se chegaba o descanso.

Xa na segunda metade, o entrenador local fai 3 cambios, e o castroverde sigue na liña da primeira parte, polo que chegou o empate, e xa case o final o gol da victoria.

Pere de falta directa, e dous albino, un deles de gol olimpico, dannos a primeira victoria a domicilio.

15. Abadín 4 0 0 4 4 17 0

2 Responses to “4ª Xornada. 3ª Rexional; Candelaria – S.D. Castroverde”

1. mario di:

Vale Tino! Felicitoche por esa rapidez de informarnos os que estamos lexos dos resultados de este humilde pero grande equipo que e o Castroverde. Aver se podes poñer os goleadores contra a Candelaria e un pouco como foi o partido. Sin máis me despido con un cordial saudo para todo Castroverde e especialmente para Tino por ser o artífice de esta humilde pero preciosa páxina.
    ViVA cAsTroVeRdE!!!!!!

2. Tacho di:

De nada home, eu en canto poida pondrei o resultado é a crónica, para que todo o mundo o sepa. Xa están os goleadores, e o que me contaron do partido. Xa me contarás que che parece. Bueno, bueno, eso de preciosa…