7ª Xornada. 3ª Rexional; Matela – S.D. Castroverde

2007
10.20

Ningún dos dous equipos desplegou un gran xogo, e calquera deles puido gañar, dada a igualdade dos dous equipos. Foi un mal partido o disputado o sábado en Matela, no que o castroverde perdeu por 1 -0. O partido comexou con retraso pola ausencia do árbitro, o señor Carlos Férnández. Así a hora de inicio foi ás 17.00 da tarde, máis ou menos, media hora máis tarde do previsto.

O matela adiantouse pronto no marcador, minuto 18, cunha falta directa a que nada pudio facer o porteiro do conxunto visitante. O matela parecía que se facía co control do partido despois dese gol, pero o castroverde aguantou mui ben e o partido volveuse igualar pouco a pouco, na que os dous conxuntos tiveron ocasions para marcar, pero ningún foi capaz de facelo. Na segunda parte, o partido seguiu mui igualado, e tamén aburrido. Ningún equipo marcou nesta segunda parte na que o matela defendiase ben, e o castroverde precipitábase. Un par de ocasións para o castroverde foi o máis destacado desta segunda parte. O matela puido sentenciar, e o castroverde puido empatar. Non foi así, e consumouse a segunda derrota da temporada.

En fin, un mal partido que nós manten cerca da cabeza, pero que non permite ningún fallo máis.

Castroverde: 1-Chino, 2-Óscar, 3-Patadón, 4-Iván, 5-Edu, 6-Manu, 7-Albino , 8-Toño, 9-Héctor, 10-Richard, 11-Gelo. Tamén xogaron: 12-Tacho, 14-Rafa

A anécdota do partido, a invasión das ovellas no campo…, en fin, esto é a terceira rexional.

A crónica do retroceso:  Matela, 1 Castroverde, 0

Matela: Pedro, Álex, Rubén, Tella, Manuel, Alberto, Rielo, Beni, Carlos, Souto y Perrota. También jugaron Javi, Manu, Guti y Suso.

Castroverde: Chino, Óscar, Patadón, Iván, Edu, Manu, Albino, Toño, Héctor, Richard y Gelo.También jugaron Rafa y Tino.
Gol: 1-0, m. 18: Alberto.
Árbitro: Carlos Fernández (Delegación de Lugo)-. Incidencias: Partido celebrado en
el campo de San Lorenzo de Aguiar. Tarde agradable, terreno de juego en buen estado y pocos aficionados.
LOMBAO – SAN LORENZO DE AGUIAR
El Matela supo rentabilizar un gol de lanzamiento de falta en el minuto 18 ante un conformista Castroverde. Pedro, Alberto y Carlos, en los locales; Richard y Manu,
en los visitantes, han sido los destacados.

15. Abadín 7 0 0 7 5 26 0

5 Responses to “7ª Xornada. 3ª Rexional; Matela – S.D. Castroverde”

1. mario di:

joder aber se espabilais eh!!!q komo volvades perder outro partido os postos de ascenso escápanse. Sorte Castroverde!!

2. Tacho di:

Poi si, estamos neso…, porque non nos gusta perder…

Outro aprtido máis, ainda non se escapa pero cada vez se pon máis dificil. Veña mario, ata pronto!

3. guillermo di:

onde xogades o partido do próximo fin de semán? Gracias

4. Guillermo, o próximo partido será contra o Folgueiro na ‘casa’. O campo ‘Veiga do Olmo’ de castroverde está a ser replantado e acondicionado, boa falta lle facía, polo que para o próximo fin de semana temos pendente que nos digan en que campo xogamos. Posiblemente será no campo da cheda, ou nas gándaras. En canto o sepa comentareino aquí mismo.

Un saúdo.

5. Guillermo, o partido finalmente será o sábado día 27 as 16.30 horas, no campo do Corgo. Un saúdo!