8ª Xornada. 3ª Rexional; S.D. Castroverde – Folgueiro

2007
10.28

Nun primeiro momento pensei en poñer un RIP, pero despois de ver a clasificación creo que non está todo perdido, a pesar da derrota por 1 – 2 diante da ud folgueiro.

Partido bronco o que se pisputou no campo do Corgo, na tarde do sábado entre dous dos teóricos favoritos pro ascenso a Segunda Rexional.

A unión deportiva Folgueiro impúxose a Sociedade Deportiva Castroverde nun encontro no que o resultado non foi o máis destacado do partido e sí o árbitro do partido, que non tiña criterios claros.

No plano deportivo, o Folgueiro conseguiu tres puntos importantísimos nun partido igualado que se decidiu mui pronto, na primeira xogada do partido, cun fóra de xogo clamoroso que o árbitro non viu, bueno, non viu ningún. Así nunha xugada calcada e pouco despois o castroverde puido empatar, pero non foi así, e o folgueiro sentenciu cunha boa xogada pola banda dereita no minuto 18.

Xa na segunda parte o maior empuxe do castroverde fixo que se reducira o marcador, 1 -2 e muito partido por disputar. A pesar de ter media hora por diante a mala punteria fixo que se perddera o primeiro partido na casa, diante dun bo rival.

Castroverde:  1.- César, 2.- Óscar, 3.- Iván ‘Patadón’, 4.-Héctor, 5.-Javi, 6.-Iván, 7.-Albino, 8.-Richard, 9.-Tino, 10.-Gelo, 11.-Toño. Tamén xogaron: Rafa, Luis, Pablo.