Partido Aprazado

2008
03.26

[lang_gl] Xogouse o sábado o partido aprazado, que enfrentaba o castroverde e o Candelaria, cun 4 – 2 a favor dos locais no resultado final.

Un partido marcado polas condicións metereolóxicas adversas, que incluso fixeron parar o partido no seu comezo pola intensa nevada que caia sobre o campo. Tamén se tivo que volver a pintar o campo de novo antes de comezar o partido e por segunda vez no día.campo futbol -

O partido comezou frío, igual co tempo, e así nun fallo do árbitro campo futbo nevadoque non concede un fora de xogo clarísimo, o candelaria adiántase no marcador o pouco de comezar. O castroverde puido empatar nun disparo frouxo de Gelo que pegou no pau, pero non, tivose que esperar o borde do descanso para trenzar unha boa xogada por banda, e albino con suspense consigue o empate.

Na reanudación cambio na dianteira, sae rafa e entra marcos. Con este cambio o castroverde consigue moita máis profundidade no seu xogo e fruto do acoso a portería visitante, richi marca o segundo. Pouco despois chega o terceiro nun faio defensivo que albino aproveita para marcar case desde medio campo e por baixo o porteiro visitante, que se atopaba mui adiantado. O cuarto, obra de marcos a pase de chino nun gran saque de porta a espalda da defensa. Catro a un e o partido xa sentenciado. A partir de ahí o ritmo baixou e os últimos vinte minutos sobraron, pero aínda así o candelaria recortou a desventaxa nunha falta o borde da frontal da área.

Partido pouco vistoso polo tempo no que os locais se levaron a victoria.

Os destacados: Juan pola sobriedade defensiva e Albino polos goles.

Non foi o día de: Completa…

Castroverde: 1.-Chino, 2.-Manolo, 3.-Óscar, 4.-Pere, 5.-Juan, 6.-Toño, 7.-Albino, 8.-Rafa, 9.-Tino, 10.-Richi, 11.-Gelo. Tamén xugou: 14.-Marcos.[lang_gl]

[lang_es] Se ha jugado el sábado el partido aplazado, que ha enfrentado a la SD Castroverde y candelaria, con un 4 – 2 a favor de los locales en el resultado final.

Partido marcado por las condiciones metereológicas adversas, que incluso han conseguido parar el partido en su inicio por la intensa nevada que estaba cayendo sobre el campo. También se ha repintado el campo de nuevo antes del inicio del partido y por segunda vez en el día.campo futbol -

El partido comenzó frío, igual que el tiempo, y así en un fallo del árbitro campo futbo nevadoque no concede un fuera de juego clarísimo, candelaria se adelanta en el marcador. El Castroverde pudo empatar en un disparo flojo de Gelo que pegó el palo izquierdo de la portería visitante, pero no, se tuvo que  esperar al borde del descanso para trenzar una buena jugada por banda, que albino con suspense marca el empate.

En la reanudación cambio en la delantera, sale rafa y entra marcos. Con este cambio el Castroverde consigue mucha más profundidad en su juego y fruto del acoso a la portería visitante, richi marca el segundo. Poco después llega el tercero en un fallo defensivo que albino aprovecha para marcar casi desde medio campo al portero visitante, que se encontraba muy adelantado. El cuarto, obra de marcos a pase de chino en un gran saque de puerta a la espalda de la defensa. Cuatro a uno y el partido ya sentenciado. A partir de ahí el ritmo bajó y los últimos veinte minutos sobraron, pero aún así el candelaria recortó la desventaja en una falta al borde de la frontal del área.

Partido poco vistoso por el tiempo en el que los locales se llevaron la victoria.

– Destacados: Juan por la sobriedad defensiva y Albino por los goles.

No fue el día de: Completa…

Castroverde: 1.-Chino, 2.-Manolo, 3.-Óscar, 4.-Pere, 5.-Juan, 6.-Toño, 7.-Albino, 8.-Rafa, 9.-Tino, 10.-Richi, 11.-Gelo. También jugó: 14.-Marcos.[lang_es]