Xornada 1 Terceira Rexional; S.D. Castroverde – SDR Sacido

2007
09.12

A previa: El Sacido se desplaza hoy a O Corgo, en Lugo, para medir sus fuerzas con el Castroverde, uno de los teóricos candidatos al ascenso.

Primeira xornada de liga da Terceira Rexional, Grupo 12, cun bo comezo pro castroverde, no que se gañou pola mínima o Sacido. Partido con muitas ocasions pro Castroverde, que puido ir o descanso cunha maior ventaxa. Aínda así, chegábase o descanso cun 1-0(Juan).Logo do descanso, un baixon no Castroverde, e un mellor Sacido fannos sufrir e muito. Nunha xugada moi discutida o árbitro pita penalti, e o sacido empata. O equipo recomponse aínda que sigue o dominio do rival. Co cambio no lateral, primeiro Pablo, entrou Iván ‘Patadón’, e despois Raúl, entrou Iván, mellorou o aspecto físico. Nunha xugada a pouco de pitar o final, albino rouballe o balón por detrás a un defensor, e tira cruzado, marcando o definitivo 2 -1. Xa no final do partido, e para perder tempo saiu Rafa por Juan. Victoria xusta que pon o Castroverde no quinto posto, empatado a puntos co líder esta xornada, e próximo rival fóra da casa, o San Ciprián, que gañou por 2 -4, fora da casa(candelaria), e parece estar en forma. O dato curioso desta xornada, e que non se produciu ningun empate. Chegarán, seguro¡

A continuación a crónica do partido no progreso.

Castroverde, 2

Sacido, 1

Castroverde: Chino; Raúl, Pablo,Pereira, Javier, Capón, Albino, Cabana,Juan José, Ríchard y Cabado.También jugaron Rodríguez, Iván y Rafael. Sacido: Rafa; Jesús, Sánchez, Fernando, Ángel, Casabella, Óscar, Andrés, Diego, Iván y Manuel Vicente. También jugó Alejandro. Goles: Albino y Juan José, locales; Manuel Vicente, visitantes. Árbitro: Feijoo Trigo (Lugo). Incidencias: Partido celebrado en el Municial de O Corgo, que registró una regular entrada.

ABELARDO CASTROVERDE Buen partido entre dos equipos que aspiran a luchar por el ascenso a la Segunda Regional y que finalizó con victoria local por la mínima (2-1). Capón, Albino y Juan José, locales;  Rafa y Angel, visitantes, los más destacados.

S. Román – Descansa

2 Responses to “Xornada 1 Terceira Rexional; S.D. Castroverde – SDR Sacido”

1. mARiO di:

Aber xavales, son mario o primo do chimpin que entrena o castroverde (richi). Alegrome de que Tino puxera este blog xq así podo informarme de komo kedou o castroverde cada xornada. Spero que poidais gañar todos os partidos que vos quedan e que fagais unha gran tempada. Sen máis me despido e xa volverei a escribir.