victoria contundente

2008
04.14

[lang_gl]Nova victoria local no partido disputado onte, no campo da Veiga do Olmo. Desta volta contra o Codesido, que recibiu demasiado castigo, un contundente 7-2.Partido moi vistoso para os afecionados, onde se marcaron nove goles. Cun inicio moi intenso e o Castroverde desarbolando por completo o Codesido, o partido nos primeiros 10 minutos xa estaba tolo, xa se puideran ver tres goles. Dous do ‘goleador’ Rafa, nun partido perfecto, aínda conseguiría outro máis, e outro anulado a Tino, por un fora de xogo que o árbitro pita a rumbo. O Codesido chegou a repoñerse, e así púxose cun peligroso dous a un. Nese momento despregou o seu mellor xogo, e tivo as mellores ocasions, pero non pouido nin tan siquera empatalo partido.

E xa se sabe, o que perdoa acabao pagando, e unha vez máis así foi, o Codesido perdonou as súas mellores ocasions, e o Castroverde aproveitou o rechace dun penalti, por mans dun defensa na área. Albino puxo o tres a un co que se chegou o descanso.

Na reanudación cambio na banda dereita, entra Iván. O partido mantivose igualado nestes primeiros compases da segunda metade, ata que unha falta na frontal, fai que Pere nun lanzamento de falta maxistral, supere por fora da barreira o meta visitante. Catro a dous e o partido xa sentenciado. Momento no que entra César na mediapunta.

Nesa útlima hora, máis goles, tres máis para os locais. Nunha xogada persoal(individualista) Richi vaise de ata cinco defensas, e cando parecía que xa fixera o máis dificil, non marca él o gol, senón que o fai no rechace do último defensa. Un churro de gol. Pouco despois marcará o sexto cesár, nun tiro ca esquerda dende o borde da área a pase de albino. Remata o partido o mellor dos nosos, Rafinha cun gol ca esquerda que pecha a goleada da xornada.[/lang_gl]

[lang_es] De nuevo una victoria local en el partido disputado ayer, en el campo de la ‘Veiga do Olmo’. Esta vez contra el Codesido, que recibió demasiado castigo, un contundente 7-2.

Partido muy vistoso para los aficionados, donde se marcaron nueve goles. Con un inicio muy intenso y el Castroverde desarbolando por completo al Codesido, el partido en los primeros 10 minutos ya estaba loco, y se pudieron ver tres goles. Dos del ‘goleador’ Rafa, en un partido perfecto, aunque todavía conseguiría otro más, y otro anulado a Tino, por un fuera de juego que el árbitro pita a rumbo. El Codesido llegó a reponerse, y así logró acercarse con un peligroso dos a uno. En ese momento el Codesido hizo su mejor juego, y tuvo las mejores ocasiones, pero no pudo ni tan siquiera empatar el partido.

Y ya se sabe, el que perdona acaba pagándolo, y una vez más así fue, el Codesido perdonó sus mejores ocasiones, y el Castroverde aprovechó el rechace de un penalti, por mano de un defensa en el área. Albino puso el tres a uno con el que se llegó al descanso.

En la reanudación cambio en la banda derecha, entra Iván. El partido se mantuvo igualado en estos primeros compases de la segunda mitad, hasta que una falta en la frontal, hace que Pere en un lanzamiento de falta magistral, supere por fuera de la barrera al meta visitante. Cuatro a dos y el partido ya sentenciado. Momento en el que entra César en la mediapunta.

En esa útlima hora, más goles, tres más para los locales. En una jugada personal(individualista) Richi regatea hasta cinco defensas, y cuando parecía que ya hiciera lo más difícil, no marca él el gol, sino que lo hace en el rechace del último defensa. Un churro de gol. Poco después marcará el sexto cesár, en un tiro con la izquierda desde el borde del área a pase de albino. Termina el partido el mejor de los nuestros, Rafinha con un gol con la izquierda que cierra la goleada de la jornada. [/lang_es]

Castroverde: 1.-Chino, 2.-Óscar, 3.-Metadona-Amasadora, 4.-Pere, 5.-Juán, 6.-Héctor, 7.-Albino, 8.-Tino, 9.-Rafa-manteca, 10.-Flipi-Richi, 11.-Nacho. Tamén xogaron co 12.- César, 14.-Iván.

1. Dani di:

Si,o resultado e fixo,foi un error do progreso,pk na voz de galicia ven ben a clasificacion.
    Comentar do 5-0 que non era un mal equipo,o k pasa e k o porteiro deles non tubo o dia e a nosoutros entrabanos todo,a media hora ganabamos 3-0,pouco antes de acabar a 1 parte,o 4 e hat.trik para alex,k nos parece k e o pichichi con 22 goles,logo,xa reservar xente e dar minutos os suplentes,ainda asi puideron levar mais,dous tiros o pao,duas vaselinas cerca do gol e o porteiro k nos daba algha, o 5 metino eu,k reaparecin despois de mais de dous meses lesionado,graciñas,e falta nos vai facer a sorte!
    Por certo jaja,a jornada e a 7, folgueiro 0-1 candelaria.

2. Tino di:

Arranxado…, non sei se coinciden os puntos cos partidos gañados e empatados, pero creo que xa está nos puntos totais…

Alégrome de que me comentaras este erro, así sempre se pode mellorar. Pásate máis por aquí para comentar os vosos partidos…, sempre é bo saber o que fan os demais.