2008
06.03

Cartel Torneo Triangular

[lang_en] I am sorry, this option is not yet available. If you are interested, you can try this one: http://masoucos.blogaliza.org/lang-pref/gl/ [/lang_en][lang_es] Lo siento, no es posible ver el blog en español. Puedes colaborar en su traducción si lo deseas. También puedes ver el blog, en versión original haciendo clic: http://masoucos.blogaliza.org/lang-pref/gl/ [/lang_es]

[lang_gl] O primeiro ‘Encontro do Fútbol Sala Lucense’ no palacio Municipal dos Deportes de Lugo rematou coa victoria moi cómoda, lóxica por outra parte, do Azkar Lugo. Logrou dúas cómodas victorias diante dunhos rivais moi frouxos. O primeiro dos partidos foi contra a selección provincial, que aguantou a primeira parte, pero na segunda doblegou ante a fortaleza física dos locais, e venceron por un 4-0.O segundo partido decidia claramente o subcampeón xa que era inevitable non pensar outra cousa. Neste partido a cousa rematou cun triste e gris empate a un tanto.

No derradeiro partido, o combinado local, por medio de Richi, nunca gran xogada de equipo, marca o primeiro cun toque totalmente de calidade e fai saltar a sorpresa. Máis pouco durou, xa que un par de minutos despois mimi a pase de werner marca o empate. Ao que tamén acompañaron Fernandinho, Paulino, entre outros, para acadar o definitvo 10-3.

Para próximas edicións, o Azkar pretende repetilo torneo, e se intentará mellorar cada ano. Agardemos que así sexa.

Neste torneo estivo Richi, adestrador e xogador da SD Castroverde durante as dúas últimas campañas, nas que non foi quen de conseguilo obxectivo de conseguilo ascenso de categoría, tampouco foi quen de despregar todo o seu xogo ofensivo,e tivo unha actuación discreta.