Primeira derrota

2008
09.22

SD CASTROVERDECALASANCIO

Partido vistoso e con ocasions para os dous equipos o disputado no campo dos escolapios, en Monforte, entre o Calasancio e o Castroverde.

Cun equipo ofensivo saiu o Castroverde en busca da segunda victoria a domicilio, e así poder liderar a clasificación da terceira regional no seu grupo XIII.

Na primeira parte tivo as mellores ocasións, unha delas nas botas de albino, que non acerta no mao a mao co porteiro, e dispara arriba. Un fallo que non mermou a intensidade do partido e calquera dos dous puido irse cun gol de ventaxa no descanso.

Na segunda cun equipo no que cada minuto que pasaba se replegaba un pouco máis o calasancia dominou case a placer, pero doutra volta a ocasión foi para Marcos, o seu disparo foi desviado por un defensa e pega no pau. Albino non chega para marcar.

A partir de ahí pouco máis se puido ver, ata que unha falta a balón parado que naide atalla a despexar, sube o marcador local. Unha xogada a balón parado que supuxo un golpe grandísimo. O equipo veuse abaixo fisica e moralmente, e pouco despois encaixou o segundo tamén a balón parado. Desta volta de cabeza no segundo pao.

Xa pouco ou nada se podía facer, primeira derrota da temporada contra un dos claros favoritos a luitar polos postos de arriba. Próxima estación, Rubián, aínda invicto. Haberá que mellorar e sair o ataque¡¡¡
Destacar tamén o debut de Guti, unha das promesas do equipo, que conta tan so con 16 anos.

Castroverde: 1.- Chino, 2.- Iván, 3.- Óscar, 4.- Pere, 5.- Juan, 6.- Javi, 7.- Albino, 8.- Carlo, 9.- Marcos, 10.- Richard, 11 .- Gelo. Tamén xogaron Tino, Manolo, e Guti(Debut).

Oural-Comercial

P.D. Eso si é apoio a un club(Calasancio). Botade una ollada a súa páxina web. Aínda nos queda muito camiño para ser un club serio, e con apoyos, pero sería una pena non ascender este ano… e quedarse sen equipo…

Tags: ,

3 Responses to “Primeira derrota”

1. juan di:

bueno pois bueno ahora a derrota xa pasou e hay que pensar xa no partido de rubian.

2. oscar di:

Empate en Rubián (0-0). Non podemos renunciar a gañar. ¡¡¡ Queremos o ascenso !!!

3. perico di:

No primeiro partido empezamos gañando, logo renunciamos a atacar ata que fumos perdendo, e dende que remontamos volvimos a renunciar ao ataque.
    O segundo partido estivo igualado na primeira parte, pero despois dedicámonos só a defender, por iso perdemos.
    No terceiro partido domiñamos claramente na primeira parte, despois decidimos que o empate era un bo resultado, e por sorte empatamos.
    Alguén ten que decidir se este é o xeito de conseguir o ascenso.