13. Pradeda 7 1 4 2 10 12 7
14. Guntín 7 0 3 4 6 14 3
15. Lugo 7 1 0 6 5 22 3
16. Lucense 7 0 0 7 6 25 0

Copio e pego a crónica do fotolog, da SD Antas, un bo resumen do acontecido no partido. Correxin algún erro, e maticei algunha cousa, como o dos incidentes nos aledaños, no que naide da SD Castroverde tivo relación.

SD ANTAS: Raúl, Barrio, Carrera (Senande, min 75), Chin, Revivo, Nando, Díaz, Adrián Antas, Víctor (Robert, min 75), Chiqui Taboada (Chiqui Antas, min 46) e Gavi (Juan Carlos, min 63)

Castroverde: Marcos, Bruno (Óscar, min 88), Juan (Rivas, min 80), Pereira, Javi, Pin, Albino, Héctor, Carlos, Richard (Tino, min 80) e Ángel (Cabana, min 70) (Teijeiro, min 73)

GOLES:
0 – 1 Richard ; 1-1 Víctor; 1- 2 Richard; 1-3 Albino; 1 – 4 Tino.

Amonestacións: EXPULSADO; Adrián Antas (ANTAS) e Héctor (CASTROVERDE)

Partido correspondente á séptima xordana do campeonato de Liga en Terceira Autonómica no grupo 13.
Terceira derrota da SD Antas no campionato que fai que perda pouco a pouco as opcións de ascenso a Segunda para o próximo ano.
Primeira derrota na casa nesta temporada e serio correctivo ós de Chin que se presentaban coas baixas de Diego, André e Brais para o duelo cun Castroverde lanzado que consigue a súa segunda victoria consecutiva e adianta na clasificación á SD Antas.

O partido comezou fulgurante por parte visitante, enchufadisimo o Castroverde non tardou en acercarse ós tres paus locales hoxe defendidos por Raúl, numerosas ocasións e cerca do minuto 8 chegaba o primeiro da tarde. Gran gol de Richard desde o borde da área que superaba a Raúl.

A SD Antas tentaría facerse co control do partido, e en canto empezou a trenzar algún pase chegaron as ocasións e así nun centro desde a esquerda de Chiqui Taboada cabezeaba Víctor á rede e empataba o partido no minuto 19. (Foi dun saque de banda… e creo que non hoube centro, e o gol precido dunha man clarísima, que fixo que a defensa se quedara plantada).

A partir de ahí chegou a pintoresca actuación do árbitro que suspendeu o partido á media hora ó non ser capaz de olvidarse da grada e sentirse agredido cos comentarios desta. O encontro tardou 20 minutos en reanudarse e nese cuarto de hora que faltaba o Castroverde conseguiu o 1-2 nun pase á espalda da defensa de Ángel e que Richard aproveita quedandose solo ante Raúl e batindoo por baixo, corria o minuto 40 da primeira parte.

O Antas saliu noqueado dos vestiarios…como fai sete días e esto acompañado da pintoresca actuación arbitral que se inventou a expulsión de Adrián Antas no minuto 61 e tamén expulsou a un xogador visitante de forma rigurosa no 65.
Así cos equipos en inferioridade igualada, o Antas comezou a chegar a área de Marcos con ocasións e acercamentos e algunha xogada polémica que se podería convertir en pena máxima sobre Robert e sobre Chiqui Antas.
Co Antas volcado chegaba a contra do Castroverde que transformaría dous tantos máis, unha mala salida de Raúl deixaba a Albino o 1-3 nunha contra rápida, e un rexeite de Raúl e o 1-4 de Tino. Despois sucederon incidentes nos aledaños do campo, total que o mellor do partido é que rematara e solo queda pensar en volver a coñecer a victoria e sumar para non despegarse máis.

Tags: ,

3 Responses to “Victoria xusta”

1. lu di:

oooooooooooooleeeeee¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ animo animo, q esto colle carrerilla, ahora sí, non frenarse d golpe contra os seguintes, q tan algo arriba na táboa, ir con xeitiño 😀 jeje saludos castroverdenses

2. Tino di:

aí, aí non frenarse!!! pero aínda queda muito para chegar o primeiro da clasificación!!