15ª Xornada. 3ª Rexional; C.D. Terras Do Miño – S.D. Castroverde

2007
12.16

CCD11122007Escudo Castroverde

[lang_gl] Disputado e emocionante partido en Rábade. Terras e Castroverde protagonizaron un encontro que tivo de todo, con moita emoción ata o asubío final. Gelo adiantou aos visitantes e Pedro empatou para os locais. A quince minutos do final Tino, anotou o definitivo 1-2. Adeus á condición de invicto do Terras, no seu campo.Desde o primeiro minuto, os dous equipos non volveron a cara ao choque e as ocasións chegaron, principalmente, sobre a porta local. Chino, viviu de forma relaxada esta primeira parte, na que pouco inquietaban os tiros afastados, e centros lonxanos ao área.Gelo, de falta directa, e Tino, culminaron un segundo tempo con fútbol disputado. Foi cun golazo á esquina do pau esquerdo, por encima da barreira de Gelo, como o Castroverde adiantouse no marcador. Poucos minutos máis tarde, un centro ao área mal despexado polo porteiro, e logo de varios rexeites, o balón sae alto cara á portería, na que un xogador do terras remata a porta.
Coas táboas no marcador e o Castroverde reposto do mazazo do empate, Luís conectaba un centro de falta, que Tino remataba de cabeza, estorbando ao porteiro, e culminaba unha xusta remontada.
O Terras quedaba parado tras o golpe e só chegaban centros afastados fáciles para a defensa visitante.

Tres puntos máis, que se van para Castroverde, que achega o ascenso a oito escasos puntos, e que da ás para afrontar os decisivos, agora sí, importantísimos enfrontamentos, unha pena que sexan despois do parón do Nadal.  [/lang_gl]

[lang_es] Disputado y emocionante partido en Rábade. Terras y Castroverde protagonizaron un encuentro que tuvo de todo, con mucha emoción hasta el pitido final. Gelo adelantó a los visitantes y Pedro empató para los locales. A quince minutos del final Tino, anotó el definitivo 1-2. Adiós a la condición de invicto del Terras, en su campo.Desde el primer minuto, los dos equipos no volvieron la cara al choque y las ocasiones llegaron, principalmente, sobre la puerta local. Chino, vivió de forma relajada esta primera parte, en la que poco inquietaban los tiros lejanos, y centros lejanos al área.Gelo, de falta directa, y Tino, culminaron un segundo tiempo con fútbol disputado. Y fue con un golazo a la esquina del palo izquierdo, por encima de la barera de Gelo, como el Castroverde se adelantó en el marcador. Pocos minutos más tarde, un centro al área mal despejado por el portero, y después de varios rechaces, el balón sale alto hacia la portería, en la que un jugador del terras remata a puerta.Con las tablas en el marcador y el Castroverde repuesto del mazazo del empate, Luis conectaba un centro de falta , que Tino remataba de cabeza, estorbando al portero, y culminaba una justa remontada.

El Terras se quedaba parado tras el golpe y sólo llegaban centros lejanos fáciles para la defensa visitante.

Tres puntos más, que se van para Castroverde, que acerca el ascenso a ocho escasos puntos, y que da alas para afrontar los decisivos, ahora si, importantísimos enfrentamientos, una pena que sean después del parón navideño. [/lang_es]

Terras do Miño, 1 – Castroverde, 2

Terras do Miño: Maseda, Bonker, Valentín, Ayala, Pedro, Patricio, Iván, Brais, Guillermo, Marcos y barrio. También jugó Lulo.

Castroverde: Javier, Óscar, Manuel, Antonio, Capón, Ángel, Constantino, Luis, Héctor, Richard y Rafa.

Goles: Ángel y Constantino, del Castroverde, y Pedro, del Terras do Miño.

Árbitro: David Pereira (delegación de Lugo).

Incidencias: Partido celebrado en el campo de Catroventos, de Rábade, que registró una pobre entrada.LOMBAO ❚ RÁBADE ❚ El Castroverde rompió la condición de invicto como local del Terras do Miño tras ganar en Catroventos por 1-2. Pedro y Bonker (Terras do Miño) y Ángel y Luis (Castroverde) fueron los más sobresalientes.

15. Abadín 13 0 1 12 13 50 1

4 Responses to “15ª Xornada. 3ª Rexional; C.D. Terras Do Miño – S.D. Castroverde”

1. Administrador di:

proba comentario

2. masoucos di:

Bon partido, sufrindo, e ganamos.

Aprobeito, este comentario para probar que volven estar operativos o envio de comentarios.

Saudos, en especial para angel, que foi o que detectou que non se podia comentar.

3. mario di:

olaa, importante victoria ya que estades a 8 ou 9 ptos dos postos de ascenso. E tamén quería felicitar a Tino polo seu gooool.
    Bueno este sabado festa da xuventude!!!!